Пісочно-мигдальне печиво з малиновим джемом

7

Пісочне печиво зі смаком мигдалю можна подати таким симпатичним способом.

Продукти
  • Джем малиновий — 250 г
  • Борошно — 225 г
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 250 г
  • Мигдаль мелений — 125 г
  • Цукор — 100 г + 2 ст. л.
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
Приготування

Як робити: Пісочно-мигдальне печиво з малиновим джемом? Дуже просто читайте далі...

1. У великій мисці збити вершкове масло з 100 г цукру і ванільним екстрактом до кремоподібного стану.

2. Продовжуючи збивати на слабкою швидкості, ввести в масляну суміш борошно і мелений мигдаль.

3. Сформувати тісто в кулю, покласти в чисту миску, накрити харчовою плівкою і помістити в холодильник на 30 хвилин.

4. Включити духовку для попереднього розігріву до 170 градусів. Застелити пергаментом два дека.

5. На присипаної борошном поверхні розкачати тісто до товщини 3 мм Формочкою-квіточкою вирізати з тіста фігурки. У половини квіток вирізати невелику круглу середину.

6. Викласти заготовки на підготовлені листи на відстані 2,5 см один від одного, посипати 2 ст. ложками цукру, помістити в розігріту духовку, випікати печиво до золотистого кольору, приблизно 10-15 хвилин.

7. Готове печиво дістати з духовки, дати повністю охолонути.

8. На цілі квіточки викласти по трохи джему, накрити квіточками без серединки, злегка придавити.

Вгору