Перці «Агродольче»

8 4 10 хв. 20 хв.

Такі перці, приготовані в кисло-солодкому соусі, можуть бути легким гарніром або, при додаванні інших інгредієнтів, послужать прекрасною малокалорійної закускою! Ароматні, гостренькі, добре поєднуються з м'ясними і рибними стравами.

Продукти
  • Зелені перці солодкі — 800 г
  • Часник — 2-3 зуб.
  • Перець гострий свіжий — 0,5 стручка
  • Олія оливкова — 30 мл
  • Оцет яблучний — 100 мл
  • Цукор — 2 ст.л.
  • Сіль — 1 ч.л.
  • Орегано
Покрокове приготування
1 Перці «Агродольче», шаг 1

Як приготувати перець кисло-солодкому соусі:

 оливковій олії обсмажити нарізані гострий перець і часник.

:)
2 Перці «Агродольче», шаг 2

Перці звільнити від плодоніжок і насіння, нарізати великими прямокутниками. Обсмажити.

3 Перці «Агродольче», шаг 3

Оцет змішати з цукром і сіллю, вилити його в сковороду. Гасити перці близько 15 хвилин, оцет повинен випаруватися. Перевірити перець кисло-солодкому соусі на сіль, додати орегано.

4 Перці «Агродольче», шаг 4

Тепер перець кисло-солодкому соусі ви можете вживати як гарнір, або використовувати як закуску, наприклад з додаванням оливок і анчоусів.

5 Перці «Агродольче», шаг 5

Або додати сир моцарелла і баночку тунця, для мене таке блюдо служить легким обідом в розвантажувальні дні. Приємного апетиту!

Вгору