Перлова каша з насінням і йогуртом

6

Перловка - це здорове харчування, в перловій каші міститься багато фосфору. Але не всі її люблять, тому я весь час експериментую з приготуванням перловки, щоб якось розбавити її смак.

Продукти
  • Перлова крупа - 1 склянка
  • Насіння соняшникове, чищені - будь-яка кількість (за смаком)
  • Йогурт будь-який (за смаком) - 1 стакан, Цукор - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Вода
Покрокове приготування
1 Перлова каша з насінням і йогуртом, шаг 1

Перлову кашу добре промийте під проточною водою. Потім залийте теплою водою (1 л) і залиште на 2-3 години.

:)
2 Перлова каша з насінням і йогуртом, шаг 2

Потім поміняйте воду - залийте перловку свіжою водою у співвідношенні 1:2 відповідно. Додайте сіль, цукор і поставте кашу варитися. Варіть, як звичайну кашу, приблизно 30 хвилин.
Після цього можна вимкнути вогонь, укутати каструлю з кашею в щось тепле і залишити перловку упрівати.

3 Перлова каша з насінням і йогуртом, шаг 3

Насіння підсмажте на сковороді до середнього ступеня зажаристости.

4 Перлова каша з насінням і йогуртом, шаг 4

У тарілку покладіть кашу і присипте насінням.

5 Перлова каша з насінням і йогуртом, шаг 5

Залийте все улюбленим йогуртом і подавайте до столу.

Вгору