Перевернутий пиріг з апельсинами

4

Пиріг з листкового тіста готується зі свіжими апельсинами.

Продукти
  • Апельсин (нарізаний тонкими кружечками) — 1 шт.
  • Масло вершкове — 60 г
  • Цукор коричневий — 50 г
  • Тісто листкове — 500 г
Приготування

Як робити: Перевернутий пиріг з апельсинами? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати перевернутий пиріг з апельсинами:

1. Застелити пергаментом круглу жаростійку форму діаметром 30 див. Збризнути пергамент водою.

2. У мисці збити вершкове масло з цукром до кремоподібного стану. Викласти цю масу в застелену пергаментом форму, розрівняти і покласти в холодильник на 30 хвилин. Потім дістати форму з холодильника, зверху масляної суміші викласти скибочки апельсина.

3. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.

4. Листкове тісто викласти на присипану борошном поверхню і розкачати в круг діаметром 30 див. Накрити тістом апельсини у формі, проколоти вилкою в декількох місцях і помістити листковий пиріг з апельсинами в духовку на 20-30 хвилин, до золотистого кольору.

5. Готовий пиріг з апельсинами дістати з духовки, накрити блюдом для сервірування і перевернути, зняти форму, видалити пергамент. Якщо верх не карамелізувався, то можна поставити пиріг під гриль на кілька хвилин.

Вгору