Перепела з медом (в марокканському стилі)

6

Пряне і ароматне блюдо, яке допоможе по-новому поглянути на східну кухню. Імбир і мед чудово поєднуються з ніжним смаком перепелів.

Продукти
  • Перепели - 3 шт.
  • Мед - 1-2 ч. ложки
  • Оливкова олія - 2 ст. ложки
  • Імбир сухий, мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Чорний перець - за смаком
Приготування

Як робити: Перепела з медом (в марокканському стилі)? Дуже просто читайте далі...

Кращим гарніром до запеченим перепелам буде марокканский кус-кус.

Покрокове приготування

Шаг №1

Відрізаємо гостру частину (фалангу) крила птаха.

Шаг №2

Робимо розріз уздовж спини.

Шаг №3

«Розкриваємо» (вивертаємо) тушки і придавлюємо їх рукою.

Шаг №4

Присипаємо перцем і солимо перепелів.

Шаг №5

Посипаємо меленим імбиром.

Шаг №6

Поливаємо оливковою олією.

Шаг №7

Додаємо мед.

Шаг №8

Злегка приминаем руками.

Шаг №9

Викладаємо перепелів на деко (покритий пергаментом). Запікаємо птицю 15 хвилин в розігрітій духовці, при температурі 180 градусів. Не потрібно перетримувати перепелів в духовці, щоб вони не стали «гумовими».

Шаг №10

Приємного апетиту!

Вгору