Пельмені по-домашньому

12

Справжні домашні пельмені - смачні, ароматні!

Продукти
  • Для тіста:
  • Борошно - 500 г
  • Яйця - 2 шт
  • Молоко - 1 склянка
  • Масло рослинне - 1 ст. ложка
  • Сіль - 1 ч. ложка
  • *
  • Для начинки:
  • Фарш свинячий - 500 г
  • Цибуля - 1 шт
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки
  • *
  • Борошно (додатково) - 100 г
  • Масло вершкове (при поданні) - за смаком
  • Перець чорний мелений (при поданні) - за смаком
Покрокове приготування
1 Пельмені по-домашньому, шаг 1

Як приготувати пельмені по-домашньому:

Спочатку готуємо тісто:

500 г борошна змішати з сіллю.

:)
2 Пельмені по-домашньому, шаг 2

Молоко гріємо до температури 40 градусів. Додаємо яйця і рослинне масло. Ретельно перемішуємо.

3 Пельмені по-домашньому, шаг 3

Робимо в борошні поглиблення і вливаємо туди підготовлену рідина. Акуратно починаємо змішувати рідину з борошном.

4 Пельмені по-домашньому, шаг 4

Замішуємо еластичне тісто. Накриваємо його рушником і залишаємо на 30 хвилин.

5 Пельмені по-домашньому, шаг 5

Готуємо начинку:
Цибулю чистимо, подрібнюємо (м'ясорубкою, блендером) і змішати з м'ясним фаршем.

6 Пельмені по-домашньому, шаг 6

Додаємо сіль і перець. Ретельно перемішуємо.

7 Пельмені по-домашньому, шаг 7

Простіше використовувати тісто по частинах.
стіл Посипаємо борошном (100 г).
Відокремлюємо чверть тіста розкачуємо його в пласт до товщини 1,5-2 мм Формочкою або склянкою відповідного діаметру вирізаємо кружечки.
Залишки тіста можна знову вимісити і розкачати, а можна зварити прямо так )))

8 Пельмені по-домашньому, шаг 8

Ка кожен кружечок викладаємо фарш (приблизно 1 ч. ложку).

9 Пельмені по-домашньому, шаг 9

Ретельно слепливаем краю, формуючи півмісяць. А потім формуємо, власне, пельмень - він же «хлібне вухо». Для цього з'єднуємо куточки один з одним.

10 Пельмені по-домашньому, шаг 10

Кип'ятимо воду і варимо пельмені приблизно 8 хвилин.

Пельмені по-домашньому готові. Приємного апетиту!

Вгору