Печена лосось із зеленим салатом

10 4 25 хв.

Лосось запікається в духовці під пікантною паніровкою. Подається лосось печена з салатом з огірків і кропу.

Продукти
  • Філе лосося без шкірки - 4 шт. (170 г кожен шматок)
  • Огірок великий (різаний півмісяцем) - 1 шт.
  • Білий винний оцет - 2 ст. л.
  • Кріп свіжий (рубаний) - 2 ст. л.
  • Масло оливкове - 2 ст. л.
  • Свіжі білі хлібні крихти - 1 / 2 склянки
  • Соус хрін - 2 ст. л.
  • Листя бебі шпинату - 170 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком
Приготування

Як робити: Печена лосось із зеленим салатом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати лосося печеного з салатом:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 230 градусів. Велике деко застелити фольгою.

2. У мисці змішати огірок, оцет, 1 столову ложку різаного кропу, 1 столову ложку олії, приблизно 1/8 чайної ложки солі і перцю.

3. У невеликій мисці змішати хлібні крихти, масло, хрін і залишився кріп. Філе лосося посипати зі всіх сторін приблизно 1/8 чайної ложки солі і чорного меленого перцю. Викласти філе на лист, застелений фольгою, а зверху викласти хлібну масу, злегка придавити до філе. Поставити деко в розігріту духовку і випікати близько 8 хвилин, готовий лосось печена повинен бути золотистого кольору.

4. У миску з огірковим салатом додати листя шпинату, перемішати і подавати з лососем печеним.

Вгору