Печінковий торт з морквою та цибулею

10

Такий печінковий торт можна зробити до Нового року. Як вам ідея? Моя творчість не судіть строго:)

Продукти
  • Печінка (вирощувати індичат) — 500 г
  • Морква — 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 2-3 шт
  • Молоко — 200 мл
  • Майонез — 200 г (за смаком)
  • Борошно — 3-4 ст. ложки, Масло рослинне — 50 мл
  • Яйця — 4 шт.
  • Сіль — за смаком
  • Перець — 1 щіпка
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для рецепта перед вами.

Шаг №2

Печінку вимити, вирізати жовчні протоки. Перемолоти в блендері або м'ясорубці.

Шаг №3

У миску до печінки додати яйця, сіль, перець, молоко, 2 ст. ложки рослинної олії. Все добре перемішати.

Шаг №4

Додати борошно.

Шаг №5

Все добре перемішати. «Тісто» для печінкових млинців готово.

Шаг №6

Очистити, вимити цибулю, нарізати тонкими півкільцями або кубиками.

Шаг №7

Очистити, вимити моркву. Натерти на крупній тертці.

Шаг №8

Розігріти сковороду, налити рослинне масло (3-4 ст. ложки). У гаряче масло, викласти цибулю і моркву. Обсмажити на середньому вогні, помішуючи, до готовності (близько 5 хвилин). Відставити і охолодити.

Шаг №9

Розігріти іншу сковороду, налити 0,5 ч. ложки рослинної олії. Ополоником в центр сковороди вилити порцію тіста (0,7-1 ополоник). Розподілити блін по всій сковороді. Випікати млинець з одного боку, на середньому вогні, близько 1-2 хвилин.

Шаг №10

Потім перевернути і так само піч млинець з іншого боку. Так спекти всі млинці, але залишити 2 ополоника «тесту для оладок (з них вийдуть «вушка»).

Шаг №11

У гарячу сковороду столовою ложкою викласти оладки. Піч як і млинці, спершу з одного боку 1-2 хвилини.

Шаг №12

Потім перевернути і спекти з іншого боку (1-2 хвилини). Охолодити млинці і оладки.

Шаг №13

Зібрати торт. Блін помістити на блюдо. Змастити тонким шаром майонезу. Потім викласти на нього шар цибулі з морквою. По боках викласти два вушка, також змастити майонезом, а потім викласти цибулю з морквою. (Якщо вушка помістити зверху, то вийде мишка.) Так перемазати всі млинці. Верхній млинець змастити тільки майонезом і помістити торт в холодильник на 3-4 години.

Шаг №14

Для Мавпочки, символу Нового року, вушка викладаємо з боків. Мордочку малюємо майонезом, оченята — маслини. Загалом, увімкніть фантазію і прикрасити торт по своєму смаку.

Шаг №15

Печінковий торт з индюшиной печінки, з морквою і цибулею, готовий.
Приємного апетиту і всіх благ!

Вгору