Печінковий торт

13

Такий печінковий торт можна приготувати до святкового столу.

Продукти
  • Печінка яловича — 600 г
  • Яйця курячі — 3 шт
  • Молоко — 1/2 склянки, Борошно пшеничне — 3 ст. л.
  • Гриби шампіньйони — 5 шт
  • Морква — 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт
  • Часник — 1-2 зубчики
  • Майонез — 200 г
  • Зелень кропу — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Масло олію — для смаження
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати печінковий торт:

Приготуємо начинку для торта. Обсмажуємо на олії подрібнені гриби, цибулю і натерту моркву.

Шаг №2

Прокручуємо печінку через м'ясорубку. Додаємо яйця, борошно, сіль і спеції. Вливаємо молоко і добре перемішуємо.

Шаг №3

З отриманої маси готуємо млинці на сковороді з невеликою кількістю масла, смажимо з двох боків до рум'яності.

Шаг №4

Тепер приготуємо соус. Нарізаємо дрібно зелень і відправляємо в ємність, видавлюємо часник і додаємо майонез, перемішуємо, і соус готовий,

Шаг №5

Потім збираємо печінковий торт. Кожен печінковий млинець змащуємо сумішшю часнику, майонезу і зелені. Зверху кладемо начинку з моркви, грибів і цибулі. І так по черзі з кожним шаром печінкового торта.

Шаг №6

Останній шар печінкового торта змащуємо тільки сумішшю часнику, майонезу і зелені. Потім ставимо печінковий торт в холодильник на ніч просочитися і подаємо до столу.

Вгору