Печінковий торт з часниковим соусо

9

Торт печінковий - рецепт з часниковим соусом.

Продукти
  • 500 г печінки
  • 1 склянка борошна
  • 5 яєць
  • 1 варене яйце
  • Майонез
  • Часник
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень
Приготування

Як робити: Печінковий торт з часниковим соусо? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати печінковий торт:

Печінка перекрутити на м'ясорубці, додати борошно і яйця, посолити, поперчити і пекти млинці. Так як млинці ці незвичайні, піч їх треба довше, часто перевертаючи на сковороді кілька разів, до повної готовності.

Для соусу: змішати майонез з часником за смаком (я додаю 5-6 зубчиків).

Печінкові млинці змастити соусом, зверху натерти варене яйце (можна ціле або тільки жовток) і прикрасити зеленню. Смачний печінковий торт готовий.)

Приємного апетиту!)

Вгору