Печінкові котлети «Парочка»

8 6 30 хв. 30 хв.

Це універсальний рецепт приготування котлет з будь печінки. Виходить однаково смачно.

Продукти
  • Печінка - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Яйце куряче 2-3 шт.
  • Борошно - 2-3 ст. ложки
  • Сіль - 1 ч. ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Олія рослинна - 50 г
  • Майонез - 2-3 ст. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати печінкові котлети:

Лук очистити, помити. Нарізати кубиками. Розігріти сковороду. Налити рослинне масло. Обсмажити цибулю, помішуючи, на середньому вогні до золотистого кольору (2-3 хвилини).

Шаг №2

Печінка (я брала свинячий) помити, обсушити. Порізати на шматочки. Перемолоти разом з половиною смаженого лука.

Шаг №3

Додати сіль, перець, курячі яйця, борошно. Все добре перемішати.

Шаг №4

Нагріти сковороду, налити рослинне масло. У гаряче масло викласти котлети ложкою, як оладки. Смажити печінкові котлети на середньому вогні з двох сторін по 2-3 хвилини до золотистого кольору.

Шаг №5

Готові котлети змастити майонезом, перекласти смаженою цибулею. Скласти по дві штучки разом. Печінкові котлети «Парочка» готові.
Приємного апетиту!

Вгору