Печиво-сендвічі з малиновим джемом

10

Пісочне печиво буде смачніше і виглядати ефектніше, якщо його сформувати у вигляді сандвічів з малиновою начинкою. Прикрашається печиво-сендвічі кольоровою глазур'ю.

Продукти
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 125 г
  • Яйце велике — 1 шт.
  • Борошно — 300 г
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Кориця мелена — 1 ч. л.
  • Імбир мелений — 1 ч. л.
  • Перець запашний мелений — 0,25 ч. л.
  • Цукор коричневий — 50 г
  • Ванільний екстракт — 0,25 ч. л.
  • Джем малиновий — 110 г
  • *
  • Для глазурі:
  • Цукрова пудра — 150 г
  • Барвник харчовий червоний — 2-3 краплі
  • гаряча Вода — 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Печиво-сендвічі з малиновим джемом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати печиво-сендвічі з малиновим джемом:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Три великих деко застелити пергаментом.

2. У мисці змішати борошно, розпушувач, корицю, імбир і перчик запашний.

3. В окремій мисці збити вершкове масло з цукром і ванільним екстрактом до кремоподібного стану. Ввести яйце, добре перемішати.

4. Продовжуючи збивати масляну суміш на мінімальній швидкості, поступово ввести сухі інгредієнти.

5. Викласти тісто на присипану борошном поверхню, розкачати пласт товщиною 3 мм, Вирізати кружечки діаметром 6 див. Викласти кружечки на деко на відстані 2,5 см один від одного. Помістити в розігріту духовку, випікати печиво приблизно 15 хвилин, до золотистого кольору.

6. Готове печиво дістати з духовки, дати охолонути на листах кілька хвилин, а потім перекласти на решітку, дати повністю охолонути.

7. Приготувати глазур. У невеликій мисці змішати цукрову пудру з барвником, поступово ввести необхідну кількість води, щоб вийшла тягуча глазур.

8. Остигле печиво скріпити джемом за дві половинки і полити печиво-сендвічі глазур'ю.

Вгору