Печиво з бразильським горіхом і шоколадом

8 15 хв. 30 хв.

Печиво з пісочного тіста з додаванням бразильського горіха та шоколаду.

Продукти
  • Горіх бразильський — 100 г
  • Шоколад чорний (рубаний) — 125 г
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 125 г
  • Цукор коричневий — 100 г
  • Ванільний екстракт — 0,5 ч. л.
  • велике Яйце (злегка збите) — 1 шт.
  • Борошно — 200 г
  • Розпушувач — 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Печиво з бразильським горіхом і шоколадом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати печиво з горіхами і шоколадом:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Застелити пергаментом два дека.

2. У мисці збити вершкове масло з цукром і ванільним екстрактом до кремоподібного стану. Ввести яйце, ще раз добре збити.

3. Продовжуючи збивати слабкої потужності, ввести муку і розпушувач, перемішати. Ввести горіхи і рубаний шоколад, перемішати.

4. Сформувати з тіста 32 кульки розміром з волоський горіх, викласти їх на підготовлені листи на відстані 2,5 см один від одного. Помістити печиво з горіхами і шоколадом в розігріту духовку на 15 хвилин.

5. Готове печиво з горіхами і шоколадом дістати з духовки, дати охолонути.

Вгору