Печиво пісочне з шоколадом

11

Пісочне печиво готую з шоколадними чіпсами і горіхами. Подобається, що тісто не потрібно замішувати руками, міксером все перемішую, а потім ложкою викладаю на деко і спекти.

Продукти
  • Маргарин (розм'якшений) - 0,5 склянки
  • Сметана - 240 г
  • Борошно - 2,5 склянки
  • Шоколадні чіпси - 320 г
  • Цукор коричневий - 1,5 склянки
  • Сода - 1 ч. л.
  • Розпушувач - 0,5 ч. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Яйця (злегка збиті) - 2 шт.
  • Ванільний екстракт - 1 ч. л.
  • Горіхи волоські (подрібнені) - 1 склянка (за бажанням)
Приготування

Як робити: Печиво пісочне з шоколадом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пісочне печиво з шоколадом:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.

2. У великій мисці збити міксером на середньо-високій швидкості маргарин до пишного стану. Додати коричневий цукор, соду, розпушувач і сіль, добре перемішати.

3. Поступово ввести яйця і ваніль. Потім ввести сметану і борошно, добре перемішати. Викласти на тісто шоколадні чіпси і горіхи (якщо будете використовувати).

4. Велике деко застелити пергаментом. Круглої ложкою (діаметром 3 см) вылаживать кульки тіста на деко на відстані 5 см один від одного, щоб в процесі випікання кульки могли вільно розтектися в кружечки.

5. Помістити деко в розігріту духовку і випікати пісочне печиво з шоколадом протягом близько 9-11 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Перекласти готове пісочне печиво з шоколадом на решітку, охолодити.

Вгору