Печиво «Мадлен» шоколадне

8

Готується це ніжне печиво «Мадлен» з додаванням какао та кориці.

Продукти
  • Масло вершкове — 90 г
  • Яйця великі — 2 шт.
  • Борошно — 125 г
  • Какао порошок — 2 ст. л.
  • Кориця мелена — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • Розпушувач — 0,5 ч. л.
  • Цукор — 200 г
Приготування

Як робити: Печиво «Мадлен» шоколадне? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати печиво «Мадлен» шоколадне:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 190 градусів. Змастити маслом 12 формочок для печива «Мадлен».

2. У мисці змішати борошно, какао, розпушувач, корицю і сіль.

3. В іншій мисці збити яйця з цукром протягом 5 хвилин. Лопаткою поступово ввести муку з какао в збиті яйця. Додати розтоплене вершкове масло.

4. Викласти тісто в підготовлені формочки. Помістити в розігріту духовку, випікати печиво «Мадлен» 11-13 хвилин, до золотистого кольору. Готове печиво «Мадлен» дістати з духовки, викласти печиво на решітку, дати охолонути.

Вгору