Печиво «Мадлен» з імбиром

9

Ніжний, що тане в роті печиво «Мадлен» готується з додаванням цукатів імбиру і ароматних спецій.

Продукти
  • Зацукрований імбир (цукати), дрібно нарізаний — 1 ст. л.
  • Масло вершкове (розтоплене) — 90 г
  • Яйця великі — 2 шт.
  • Спеції для пирогів (суміш) — 0,5 ч. л.
  • Борошно — 125 г
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • Цукор — 200 г
  • Цукрова пудра для присипки
Приготування

Як робити: Печиво «Мадлен» з імбиром? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати печиво «Мадлен» з імбиром:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 190 градусів. Змастити вершковим маслом 12 формочок для печива «Мадлен».

2. У мисці змішати борошно, розпушувач, спеції для пирога і сіль.

3. В окремій мисці збити яйця з цукром до пишного стану (близько 5 хвилин).

4. Поступово ввести в яєчну суміш борошно, перемішуючи лопаткою. Додати розтоплене вершкове масло і імбир, перемішати.

5. Викласти тісто в підготовлені формочки і помістити в розігріту духовку. Випікати печиво «Мадлен» 11-13 хвилин до готовності.

6. Готове печиво «Мадлен» дістати з духовки і дати відпочити на решітці. Посипати остигле печиво «Мадлен» цукровою пудрою.

Вгору