Печиво з сиру

4 10 25 хв. 60 хв.

Знайоме багатьом з дитинства ніжне сирне печиво.

Продукти
  • Сир — 500 г
  • Маргарин — 400-500 г
  • Борошно — 3-4 склянки, Цукор — 1 склянка
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для печива з сиру.

Увага! Якщо у вас жирний (домашній) сир, маргарину візьміть на 100 м менше, а борошна на 0,5 склянки щоб тісто можна було розкачати!

Шаг №2

Як приготувати печиво з сиру:

Розтопити маргарин в алюмінієвій каструлі.

Шаг №3

Покласти сир. Ретельно перемішати.

Шаг №4

Всипати борошно, розмішати до однорідної маси. Тісто має вільно відходити від рук.

Шаг №5

Включити духовку.

Розкачати тісто на дошці завтовшки 5 мм

Шаг №6

Склянкою або склянкою вирізати кружечки.

Шаг №7

Можна посипати їх цукром. А можна цукор насипати в тарілку і вмочати кожен кружечок в цукор.

Шаг №8

Кружечки скласти навпіл.

Шаг №9

І ще раз навпіл, щоб вийшли трикутники, покласти на деко.

Шаг №10

Випікати печиво з сиру при температурі 180-200 С 20-25 хвилин.

Приємного апетиту!

Вгору