Печінка смажена свиняча (панірована)

7

Це рецепт печінки свинячої смаженої з серії «Швидко і смачно». Такої смачної печінки ви ще не їли. Гарантуємо:)

Продукти
  • Печінка свиняча — 600 г
  • Сіль — 0,5 ч. ложки (за смаком)
  • Сухарі панірувальні — 80 г
  • Борошно — 40 г
  • Яйця — 1 шт.
  • Олія рослинна — 20 г
  • жир — 40 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування смаженої свинячої печінки перед вами.

Шаг №2

Як приготувати свинячу печінку в паніровці:

Печінку промивають, обсушують, видаляють плівки і жовчні протоки, нарізають скибочками завтовшки 1,5-2 див.

Шаг №3

Яйце вбивають в миску, збивають.

Шаг №4

Печінка панірують у борошні.

Шаг №5

Потім в розбовтаному яйці.

Шаг №6

Далі в сухарях.

Шаг №7

Розігрівають сковороду, наливаємо олію. Викладають підготовлену печінку. Потім обсмажують на сильному вогні з двох боків до утворення рум'яної скоринки (всередині печінка повинна залишитися рожевої). Спочатку з одного боку близько 1 хвилини.

Шаг №8

А потім перевертають і смажать з іншого боку.

Шаг №9

Так смажать всю печінку. Солять печінку після смаження. Печінка смажена свиняча (панірована) готова!

Шаг №10

Печінку смажену свинячу відразу ж подають на довгастому блюді з картоплею в будь-якому вигляді, з зеленим салатом, вареними овочами, салатом із сирих овочів.

Вгору