Печінка з яйцем

5

Смажена куряча печінка з яйцем буде добре гармоніювати практично з будь-яким гарніром. Її можна подати і з картоплею, і з макаронами, і з будь-якою кашею... Все на ваш смак.

Продукти
  • Печінка куряча - 500 г
  • Яйця курячі - 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - 0,25 ч.л.
  • Олія рослинна - 50 мл
Приготування

Як робити: Печінка з яйцем? Дуже просто читайте далі...

1. Печінку промити, розрізати на 3-4 частини.

2. Ріпчасту цибулю очистити і порізати кубиками.

3. Розігріти на сковороді рослинне масло.

4. Обсмажити на олії цибулю до золотистого кольору.

5. Додати до цибулі печінку і смажити разом 5 хвилин на середньому вогні.

6. У холодну воду покласти курячі яйця. Посолити. Поставити на вогонь і варити 8-10 хвилин круто.

7. Яйця охолодити, очистити, нарізати кубиками, залишивши один жовток на посипання.

8. Змішати в сковороді печінка і яйця. Обсмажити все разом хвилинку. Зняти з плити. Посолити, поперчити.

9. Перекласти печінку на блюдо. Посипати тертим на дрібній тертці жовтком.

Приємного апетиту!

Вгору