Патисони тушковані

9 4 15 хв. 45 хв.

Таке легке овочеве рагу з тушкованих патисонів з цибулею і морквою можна подати до м'яса або як самостійне блюдо.

Продукти
  • Молоді патисони — 500 г
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт
  • Морква — 1 шт.
  • Олія рослинна — 2 ст. ложки
  • Томатна паста — 1 ст. ложка
  • Зелень петрушки — 0,5 пучка
  • Зелень шпинату — 0,5 пучка, Сіль — 0,5-1 ч. ложка
  • Перець чорний — 0,25 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування тушкованих патисонів.

Шаг №2

Як приготувати патисони, тушковані з цибулею і морквою:

Патисони чистять, ріжуть скибочками.

Шаг №3

Моркву миють, обчищають і нарізають тонкими скибочками.

Шаг №4

Цибулю обчищають, миють, нарізають півкільцями.

Шаг №5

Зелень нарізати.

Шаг №6

На сковороді розігрівають рослинне масло. Цибулю пасерують на рослинній олії до золотистого кольору на середньому вогні (5-7 хвилин).
Потім додають томатну пасту, перемішують.

Шаг №7

Додають нарізані патисони, моркву, солять, перчать, перемішують.

Шаг №8

Вливають трохи води і тушкують до готовності під кришкою 30 хвилин.

Шаг №9

Готові тушковані патисони посипають подрібненою зеленню петрушки і шпинату.

Шаг №10

Патисони тушковані готові. Приємного апетиту!

Вгору