Патисони фаршировані

8

Рецепти патисонів пропонують цей корисний овоч маринувати, солити, тушкувати або смажити, але найкращим способом його приготування залишається фарширование патисонів. Недарма цю різновид гарбуза називають тарельчатой. Рецепт патисонів, фаршировані м'ясним фаршем, пропонує приготувати чудове блюдо, в якому патисони служать гарними їстівними горщиками.

Продукти
  • Патисони середні (діаметром 13-16 см) — 3 шт.
  • Яловичина — 400 г
  • Цибуля — 2 шт.
  • Сметана — 100 мл
  • Масло вершкове — 70 г
  • Часник — 2 зубчики, Сіль — 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти за рецептом патисонів фаршированих.

Шаг №2

Як приготувати патисони фаршировані:

Патисони ретельно вимити, зрізати верхівки і ложкою обережно вийняти насіння разом з волокнистою тканиною. Зсередини патисони натерти часником.

Шаг №3

Яловичину промити під холодною проточною водою, зачистити від плівок і сухожиль і перемолоти на м'ясорубці з крупною решіткою.

Шаг №4

Цибуля очистити, вимити і дрібно нашаткувати.

Шаг №5

Розігріти вершкове масло. На сковороді з невеликою кількістю розтопленого масла обсмажити м'ясо разом з цибулею. Смажити потрібно помішуючи, на середньому вогні приблизно 20 хвилин.

Шаг №6

Додати сіль і чорний мелений перець. Зняти з вогню і перемішати зі сметаною.

Шаг №7

Включити духовку.

Отриманою начинкою нафарширувати патисони, змастити їх зовні вершковим маслом, закрити зрізаними верхівками і помістити на деко.

Шаг №8

Запікати фаршировані патисони в розігрітій духовці (200 градусів) до тих пір, поки патисони не стануть м'якими, приблизно 1 годину.

Шаг №9

Патисони, фаршировані м'ясною начинкою, подати до столу гарячими, поливши розтопленим вершковим маслом.

Окремо можна подати сметану.

Вгору