«Пастрома» з індички медова з начинкою

12

Яке апетитне м'ясо! Нехай це не справжня пастрома, але м'ясна закуска чудова, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смакота!

Продукти
  • Філе індички (грудка) - 1 шт.
  • Для маринаду:
  • Вода - 3 склянки, Цукор - 2 ст.л.
  • Сіль - 2 ст.л.
  • Лавровий лист - 3 шт.
  • Гвоздика - 3 шт.
  • Перець чорний горошком - 5 шт.
  • Для глазурі:
  • Мед - 2 ст.л.
  • Масло оливкове - 2 ст.л.
  • Соєвий соус - 1 ст.л.
  • Волоський горіх (подрібнений) - 3 шт.
  • Перець чорний мелений
  • Перець червоний мелений
  • Для начинки:
  • Морква - 2 шт.
  • Пекінська капуста - 6-7 листочків
Покрокове приготування
1 «Пастрома» з індички медова з начинкою, шаг 1

Як приготувати «пастрому» з індички:

Грудку індички розрізати, щоб вийшов плоский цільний шматок, злегка відбити.
З'єднати всі складові маринаду, розмішати. Замочити в маринаді філе індички. Прибрати в холод на 24 години.
Після закінчення часу вийняти м'ясо і підсушити паперовими рушниками.

:)
2 «Пастрома» з індички медова з начинкою, шаг 2

Приготувати глазур. Замочити м'ясо і моркву, очищену і порізану великими паличками. Залишити в холоді ще на 12-24 години.

3 «Пастрома» з індички медова з начинкою, шаг 3

М'ясо розправити, викласти на нього листя пекінської капусти,

4 «Пастрома» з індички медова з начинкою, шаг 4

Потім моркву.

5 «Пастрома» з індички медова з начинкою, шаг 5

Згорнути м'ясо рулетом, зв'язати шпагатом для рулету.
Покласти у форму, застелену фольгою (тоді не доведеться з працею відмивати форму).

6 «Пастрома» з індички медова з начинкою, шаг 6

Запікати м'ясний рулет з індички в духовці при 180-200 градусах 60-90 хв. Час від часу поливаємо залишилася глазур'ю і перевертаємо.

7 «Пастрома» з індички медова з начинкою, шаг 7

Даємо рулету охолонути, розрізаємо на шматочки.

8 «Пастрома» з індички медова з начинкою, шаг 8

Можна подавати «пастрому» з індички в гарячому вигляді з утворився соусом.
Приємного апетиту!

Вгору