Паста зі спаржею і сиром

10

Соус для пасти готується на основі вершків, зі спаржею і блакитним сиром.

Продукти
  • Спаржа — 240 г
  • Вершки нежирні — 2/3 склянки
  • Сир брі (нарізаний кубиками) — 240 г
  • Паста тальятелле (широка, довга локшина) — 330 г
  • Масло вершкове — 2 ст. л.
  • Масло оливкове — 1 ст. л.
  • Часник (рубаний) — 1 зубок
  • Чебрець свіжий (рубаний) — 1 ст. л.
  • Сіль — за смаком
Приготування

Як робити: Паста зі спаржею і сиром? Дуже просто читайте далі...

1. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

2. Тим часом у великому глибокому сотейнику розігріти вершкове і оливкове масла, викласти спаржу, готувати, помішуючи, близько 3 хвилин (фото 1). Потім додати часник, готувати, помішуючи, близько 2 хвилин. Потім додати чебрець і вершки, довести до кипіння, готувати, помішуючи, близько 1 хвилини (фото 2). Викласти в сотейник сир, зняти сотейник з плити (фото 3).

3. Пасту осушити і викласти в сотейник з соусом, акуратно перемішати до розплавлення сиру. Подавати пасту зі спаржею відразу ж.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Шаг №3

Фото 3.

Вгору