Паста «Сангвинелли»

9

Оригінальне блюдо з довгої пасти, з морквою, цибулею і соком сангвинелли - червоного апельсина.

Продукти
  • Паста довга (плоска локшина), варена - 250 г
  • Сік червоного апельсина сангвинелли - 100 мл (приблизно 1 апельсин)
  • Морква (нарізана довгими, тонкими брусочками) - 1-2 шт
  • Цибуля зелена (біла частина) - 8-10 шт.
  • Цибуля-порей - 0,5 стебла
  • Часник - 1 головка
  • Сир пармезан тертий - 100 г
  • Сіль
  • Олію оливкову
Покрокове приготування
1 Паста «Сангвинелли», шаг 1

На сковороді нагріти масло. Викласти і обсмажити часник.

:)
2 Паста «Сангвинелли», шаг 2

Додати моркву.

3 Паста «Сангвинелли», шаг 3

Коли морква підрум'яниться, викласти цибулю. Обсмажувати, інтенсивно помішуючи або підкидаючи овочі на сковороді. Посолити.

4 Паста «Сангвинелли», шаг 4

Додати апельсиновий сік.

5 Паста «Сангвинелли», шаг 5

Викласти пасту. Перемішати.

6 Паста «Сангвинелли», шаг 6

Перекласти пасту на тарілку. Посипати тертим пармезаном.

7 Паста «Сангвинелли», шаг 7

Приємного апетиту!

Вгору