Паста з качиною грудкою

Паста папарделле з качиною грудкою в беконі.

Продукти
  • Паста папарделле - 70 г
  • Качина грудка - 60 г
  • Бекон - 40 г
  • Сир грана падано - 10 г
  • Помідори черрі - 2 шт.
  • Цибулю-шалот - 20 г
  • Цибуля зелена
  • Часник - 1 зуб.
Приготування

Як робити: Паста з качиною грудкою? Дуже просто читайте далі...

1. Папарделле опускаємо в киплячу воду.

2. Від грудки відрізаємо кілька скибочок, загорнути кожен бекон, перев'язуємо рулетики зеленою цибулею (попередньо обливши його окропом, для еластичності).

3. Обсмажуємо на оливковій олії дрібно порізану цибулю-шалот.

4. Через хвилину додаємо наші рулетики і часник. Обсмажуємо до готовності (яка Вам подобається) бекону.

5. Додаємо черрі, папарделле, сіль і перець.

6. Перед подачею посипати сиром.

Приємного апетиту!

Вгору