Паста з гарбузом, грибами і шпинатом

9 4

Соус для пасти готується з гарбуза, грибів і шпинату з додаванням шавлії і сиру.

Продукти
  • Паста (макарони) папарделле або фетучине - 300 г
  • Масло вершкове несолоне - 100 г
  • Гарбуз (різана кубиками по 1 см) - 3 склянки (450 г)
  • Гриби печериці (капелюшки, різані скибочками) - 230 г
  • Шавлія свіжий (рубаний) - 1,5 ст. л.
  • Бебі шпинат - 150 г
  • Сир Пармезан (подрібнений на тертці) - 3/4 склянки
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
Приготування

Як робити: Паста з гарбузом, грибами і шпинатом? Дуже просто читайте далі...

1. Пасту відварити в підсоленій воді до стану аль-денте (злегка недоварені), згідно інструкції на упаковці. Осушити готові вироби, зарезервувавши 1 склянку води, в якій вони варилися.

2. У великій сковороді на середньо-сильному вогні розігріти 50 грамів вершкового масла. Викласти на розігріту сковороду різану м'якоть гарбуза, готувати, помішуючи, до м'якого стану, близько 6 хвилин. Потім додати в сковороду гриби, шавлія і вершкове масло, готувати, помішуючи, до м'якого стану грибів, близько 8 хвилин. Ввести в сковороду шпинат і готувати до в'янення, близько 2 хвилин. Посипати вміст сковороди 1/2 склянки сиру, посолити і поперчити за смаком, перемішати.

3. Пасту перекласти в сковороду з соусом, додати необхідну кількість зарезервованої води (за смаком), добре перемішати. Подавати пасту на порційних тарілках, посипавши залишилися Пармезаном.

Вгору