Паста з цукіні

10

Швидкий соус для пасти можна приготувати з цукіні і цибулі.

Продукти
  • Цукіні (нарізаний брусочками) — 4 шт.
  • коротка Паста (макарони-«спіральки» тощо) — 450 г
  • Цибуля ріпчаста дрібний (нарізаний соломкою) — 1 шт.
  • Олія оливкова — 1/3 склянки
  • Часник (рубаний) — 2 зубки
  • Розмарин свіжий (рубаний) — 2 ст. л.
  • Цедра одного лимона
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 0,25 склянки (для сервірування)
Приготування

Як робити: Паста з цукіні? Дуже просто читайте далі...

1. У великій сковороді на середньо-слабкому вогні розігріти оливкову олію, висипати цибулю, готувати, помішуючи, до золотистого кольору, близько 10 хвилин.

2. Збільшити вогонь до середньо-сильного, додати в сковороду часник, розмарин і петрушку, готувати кілька секунд.

3. Викласти в сковороду цукіні і лимонну цедру, готувати, помішуючи, 5-7 хвилин. Посолити і поперчити за смаком. Зняти сковороду з плити.

4. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Потім відкинути на друшляк і перекласти в глибоку сервірувальну тарілку, зверху викласти в гарячий соус, добре перемішати.

Подавати пасту відразу ж, посипавши пармезаном.

Вгору