Паста з томатним соусом і м'ясними рулетиками

11 4 30 хв. 75 хв.

М'ясні рулетики готуються в томатному соусі і подаються з пастою.

Продукти
  • Яловичина — приблизно 620 г
  • Помідори (чищені і різані кубиками) — 1 кг
  • Паста орекьетте (макарони-вушка) — 450 г
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 2/3 склянки
  • Каперси — 2 ч. л.
  • Шинка (різана кубиками) — 60 г
  • Часник — 2 зубки
  • Листя селери — 8 шт.
  • Олія оливкова — 0,25 ч. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Паста з томатним соусом і м'ясними рулетиками? Дуже просто читайте далі...

1. Один зубчик часнику дрібно порубати. Решті тільки почистити часник.

2. М'ясо порізати на 4 тонких стейка (приблизно по 150 г кожен). Посипати з усіх сторін сіллю і перцем. У центр кожного стейка покласти по 2 листочка селери, посипати рубаним часником. На кожен стейк насипати також по 1/2 ч. ложки сиру і розподілити каперси (фото 1). Згорнути стейки рулетами і скріпити зубочистками (фото 2).

3. У великій глибокій сковороді розігріти оливкову олію. Покласти в розігріте масло цілі зубчики часнику, смажити до коричневого кольору з усіх сторін, а потім видалити часник. Викласти в часникове масло порізану шинку, готувати на середньому вогні, помішуючи, 2-3 хвилини. Потім зменшити вогонь до мінімального, викласти в сковороду рулетики, смажити, помішуючи, до коричневого кольору з усіх сторін, близько 8-10 хвилин (фото 3). Додати в сковороду нарізані помідори, посолити, поперчити, готувати, помішуючи, 25-30 хвилин, до загусання соусу.

4. Тим часом пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Готову пасту осушити.

5. М'ясні рулетики дістати з сковороди, а в томатний соус викласти пасту, перемішати. Рулетики порізати кружальцями і подавати з пастою. Посипати сиром і можна подавати.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Шаг №3

Фото 3.

Вгору