Паста з томатним соусом, грибами і курячим філе

10

Паста паппарделле подається з томатним соусом з грибів, помідорів і курячого філе.

Продукти
  • Паста паппарделле (довга, широка локшина) — 320 г
  • Куряче філе (різане кубиками) — 320 г, Гриби сушені — 45 г
  • Помідори, консервовані без шкірки (рубані) — 850 г
  • Перець чилі червоний (дрібно рубаний) — 1 шт.
  • гаряча Вода — 0,75 склянки
  • Олія оливкова — 3 ст. л.
  • Часник (дрібно рубаний) — 2 зубки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Петрушка свіжа для сервірування
Приготування

Як робити: Паста з томатним соусом, грибами і курячим філе? Дуже просто читайте далі...

1. У невелику миску скласти гриби, залити гарячою водою, залишити на 30 хвилин.

2. Тим часом помідори разом з соком, викласти в сотейник, розім'яти дерев'яною ложкою. Додати перець чилі, на середньому вогні довести томат до кипіння, зменшити вогонь, готувати, помішуючи, близько 30 хвилин.

3. Гриби осушити, воду процідити і вилити в сотейник з томатами, готувати приблизно 15 хвилин.

3. Тим часом у великій сковороді розігріти 2 ст. ложки оливкової олії, викласти куряче філе, готувати, помішуючи, 3-4 хвилини. Додати вимочені гриби і часник, готувати ще 5 хвилин.

4. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Потім осушити пасту, перекласти назад в суху каструлю, полити оливковою олією, перемішати.

5. У сотейник з томатним соусом викласти смажене куряче філе, посолити і поперчити соус за смаком.

6. Пасту подавати в порційних тарілках, зверху викласти соус. Прикрасити пасту петрушкою.

Вгору