Паста з томатним соусом

10

В цей томатний соус крім томатів і цибулі також входить бекон. Соус чудово підходить до пасти орекьетте.

Продукти
  • Помідори дрібні — 10 шт. (900 г)
  • Бекон копчений — 6 смужок
  • Паста орекьетте — 450 г
  • Масло вершкове — 60 г
  • ріпчаста Цибуля (рубаний) — 1 шт
  • Часник (подрібнений) — 1 зубчик
  • Орегано свіжий (рубаний) — 4 гілочки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Сир (подрібнений на тертці) для сервірування
Приготування

Як робити: Паста з томатним соусом? Дуже просто читайте далі...

1. Помідори бланшувати в киплячій воді протягом 30 секунд. Потім перекласти в холодну воду, осушити, зняти шкірку, видалити насіння, а м'якоть дрібно порубати.

2. Бекон порізати кубиками. У великій сковороді розігріти вершкове масло, викласти бекон, смажити, помішуючи, 2-3 хвилини, до коричневого кольору.

3. Висипати в сковороду з беконом цибулю і часник, готувати на середньому вогні 5-7 хвилин. Потім додати подрібнені помідори і орегано, посолити і поперчити за смаком. Зменшити вогонь, гасити соус 10-12 хвилин.

4. Тим часом пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Осушити готову пасту і викласти в сковороду з соусом, добре перемішати. Подавати пасту, посипавши сиром.

Вгору