Паста з томатно-м'ясним соусом

11 4 10 хв. 25 хв.

Томатний соус для пасти готується з фаршу і овочів, з додаванням перцю чилі.

Продукти
  • Фарш яловичий — 320 г
  • Овочева суміш заморожена (кукурудза, морква, брокколі і т. п.) — 450 г
  • Помідори, консервовані без шкірки (рубані) — 400 г
  • Паста дрібні черепашки — 300 г
  • Масло рослинне для смаження
  • Часник (рубаний) — 1 зубчик
  • Перець чилі (дрібно рубаний) — 1-1,5 шт.
  • Олія оливкова — 3 ст. л.
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Паста з томатно-м'ясним соусом? Дуже просто читайте далі...

1. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

2. Сковороду розігріти, змастити олією і обсмажити на ньому фарш до коричневого кольору.

3. Овочі відварити у воді протягом 3-5 хвилин. Осушити овочі і перекласти в кухонний процесор, порубати. Перекласти подрібнені овочі в сковороду з смаженою фаршем, додати помідори, часник, чилі, оливкова олія, сіль і перець за смаком, довести до кипіння, готувати пару хвилин.

4. Варену пасту осушити і подавати в порційних тарілках, зверху викласти м'ясний соус. Посипати блюдо сиром.

Вгору