Паста з соусом песто, з качиною грудкою

13

Фетучіне з соусом песто, з качиною грудкою, в медово-кавовому маринаді.

Продукти
  • Філе качине — 200 г
  • Паста фетучіне — 70 г
  • Соус песто — 50 г
  • Пармезан — 10 г
  • Черрі — 2 шт.
  • Цибуля порей — 10 р, Вино біле — 30 г
  • Для маринаду:
  • Гвоздика мелена — 1 / 3 ч. л.
  • Кава розчинна — 1 ч. л.
  • Мед — 1,5 ч. л.
  • Сіль
  • Перець
  • рослинна Олія — 30 мл
Приготування

Як робити: Паста з соусом песто, з качиною грудкою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пасту з соусом песто, з качиною грудкою:

1. Почнемо з маринаду для качки. Для цього змішуємо всі інгредієнти для маринаду і прогріваємо в мікрохвильовці, щоб мед розтанув. Інакше маринад важко буде нанести на філе.

2. Шкірку я вирішив не псувати насічками, просто подснял її з філе на 3/4, змастив добре маринадом філе під шкірою і повернув її на місце. Так само добре змащуємо філе і зі зворотного боку. Шкіра на філе у мене залишилася нічим не змазана, так як смажити ми будемо шкірою вниз, і маринад може підгоріти на сковороді.

3. На суху холодну сковороду кладемо філе шкірою вниз, ставимо на середній вогонь, смажимо до рум'янцю, перекладаємо шкірою вниз в жароміцну форму і запікаємо в духовці в режимі конвекції 10 хвилин при 170 градусах.

4. Далі дістаємо філе з духовки, загортаємо у фольгу і залишаємо на 5 хвилин.

5. Тим часом ставимо варити фетучіне.

6. Цибулю обсмажуємо на малому вогні, додаємо вино, выпариваем, додаємо зварені фетучіне, додаємо соус песто, сіль і перець, черрі, і знімаємо пасту з соусом песто з вогню.

7. Філе нарізаємо впоперек і подаємо з фетучіне. Пасту з соусом песто і грудкою посипаємо пармезаном і апельсиновою цедрою.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування
1 Паста з соусом песто, з качиною грудкою, шаг 1

Смажимо філе шкірою вниз.

:)
2 Паста з соусом песто, з качиною грудкою, шаг 2

Готова грудка.

Вгору