Паста з соусом з фаршу і помідорів

9

Помідори і м'ясний фарш — основні складові цього соусу для пасти.

Продукти
  • Паста пенне (макарони-пір'я) — 320 г
  • Помідори консервовані без шкірки (рубані) — 400 г
  • Фарш м'ясний — 500 г
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Цибуля червона (рубаний) — 1 шт
  • Часник (рубаний) — 2 зубки
  • Перець чилі сушений (крихти) — 0,5 ч. л.
  • Орегано свіжий (рубаний) — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Паста з соусом з фаршу і помідорів? Дуже просто читайте далі...

1. У великому товстостінному сотейнику розігріти оливкову олію, висипати цибулю, готувати на середньому вогні, помішуючи, 6-8 хвилин, до золотистого кольору. Потім викласти в сковороду часник фарш і готувати, помішуючи, 8-10 хвилин, до коричневого кольору м'яса.

2. Посипати м'ясо сушеним перцем чилі і орегано, добре перемішати. Викласти в сковороду помідори з соком, довести масу до кипіння. Готувати соус на повільному вогні близько 4-5 хвилин. Потім посолити і поперчити за смаком.

3. Тим часом пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Готову пасту осушити і перекласти назад в суху каструлю. Залити соусом, добре перемішати. Можна подавати.

Вгору