Паста з м'ясом

9

Соус для пасти готується з баранини, болгарського перцю і помідорів.

Продукти
  • Баранина, м'якоть (різана кубиками) — 300 г
  • Перець болгарський жовтий (очищений від насіння і порізаний) — 2 шт
  • Помідори свіжі (очищені від шкірки, рубані) — 4 шт.
  • Часник (дрібно рубаний) — 1 зубок
  • Лавровий лист — 1 шт.
  • Вино біле сухе — 0,5 склянки
  • Паста лінгвіні — 230 г
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Масло оливкове — 0,25 склянки
Приготування

Як робити: Паста з м'ясом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пасту з м'ясом:

1. У великій сковороді розігріти половину оливкової олії. Викласти м'ясо, готувати на середньому вогні, помішуючи, до коричневого кольору. Потім додати часник, готувати ще близько 1 хвилини. Покласти в сковороду лавровий лист, налити вино, посолити і поперчити м'ясо. Довести до кипіння, готувати близько 5 хвилин.

2. Додати в сковороду масло, що залишилося, болгарський перець і помідори. Зменшити вогонь, накрити сковороду, готувати, помішуючи, приблизно 45 хвилин.

3. Тим часом у підсоленій воді відварити пасту до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Осушити пасту і перекласти у велику миску.

4. З сковороди з соусом дістати лавровий лист. Соус вилити на пасту, акуратно перемішати пасту з м'ясом. Подавати пасту з м'ясом відразу ж, в порційних тарілках.

Вгору