Паста з м'ясом

12 4 15 хв. 45 хв.

Соус до цієї пасти готується з яловичого стейка і овочів.

Продукти
  • Яловичий Стейк — 450 г
  • Паста коротка фігурна — 450 г
  • Огірок (нарізаний скибочками 2,5 см) — 1 шт.
  • Помідор (нарізаний скибочками) — 3 шт.
  • Олія оливкова — 0,25 склянки
  • Сік лайма — 2 ст. л.
  • Соус тайський рибний — 2 ст. л.
  • Мед — 2 ч. л.
  • Цибуля зелена (рубаний) — 4 шт.
  • Мята свіжа (рублена) — 3 ч. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Паста з м'ясом? Дуже просто читайте далі...

1. Стейк посипати з усіх сторін сіллю і перцем. Обсмажити стейк на грилі або сковороді для гриля протягом приблизно 4 хвилин з кожного боку. Дати м'ясу відпочити протягом 5 хвилин, а потім порізати тонкими смужками упоперек волокон (фото 1).

2. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Потім осушити і змішати з оливковою олією.

3. У сотейнику змішати сік лайма, рибний соус і мед, готувати на середньому вогні близько 2 хвилин (фото 2).

4. Викласти в сотейник лук, огірок і помідори, потім додати м'яту і м'ясо, посолити і поперчити (фото 3).

5. Пасту подавати в глибоких тарілках, зверху викласти соус.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Шаг №3

Фото 3.

Вгору