Паста з морепродуктами

11 4

Дрібна паста подається з соусом з риби, креветок і мідій.

Продукти
  • Паста конкільє (дрібні черепашки) - 280 м
  • Лосось філе (різане шматочками) - 350 г
  • Креветки варені (чищені) - 230 г
  • Мідії варені (чищені) - 170 г
  • Масло вершкове - 2 ст. л.
  • Шалот (дрібно рубаний) - 3 шт.
  • Вино біле сухе - 2/3 склянки
  • Вершки жирні - ¾ склянки
  • Кріп свіжий (рубаний) - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Кріп для сервірування
Покрокове приготування
1 Паста з морепродуктами, шаг 1

Як приготувати пасту з морепродуктами:

1.Пасту відварити в підсоленій воді до стану аль-денте (злегка тверді), згідно інструкції на упаковці.

2. Тим часом вершкове олію розігріти у великому сотейнику на середньому вогні, висипати цибулю, готувати, помішуючи, 2-3 хвилини.

:)
2 Паста з морепродуктами, шаг 2

3. Ввести в сотейник вино і лосось, довести до кипіння, потім зменшити вогонь, накрити сотейник кришкою і готувати рибу близько 5-6 хвилин. Дістати лосося з сотейника і перекласти на тарілку, накрити, щоб зберегти рибу теплою.

3 Паста з морепродуктами, шаг 3

1.У сотейник ввести вершки і кріп. Викласти в соус лосось, креветки і мідії, посолити і поперчити соус за смаком, готувати, помішуючи, кілька хвилин, лише для того, щоб прогріти всі інгредієнти в соусі.
2.Пасту відкинути на друшляк, дати воді стекти, а потім перекласти вироби в сотейник з соусом, пасту з морепродуктами перемішати.

5. Подавати пасту з морепродуктами в порційних тарілках відразу ж, посипавши свіжим кропом.

Вгору