Паста з курячим філе і грибами

6 30 хв. 30 хв.

Куряче філе і гриби готуються у вершковому соусі і подаються з пастою.

Продукти
  • Куряче філе (різане шматочками) - 350 г
  • Гриби шампіньйони свіжі (різані скибочками) - 230 г
  • Вершки 10% - 1/2 склянки
  • Паста фігурна дрібна (варена, гаряча) - 260 г
  • Сир Маскрпоне - 1/3 склянки
  • Сіль - 3/4 ч. л.
  • Чорний мелений перець - 3/4 ч. л.
  • Курячий бульйон - 1 склянка
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Петрушка свіжа (рублена) - 1/4 склянки
  • ріпчаста Цибуля (рубаний) - 1/2 склянки
  • Часник (дрібно рубаний) - 1 ч. л.
  • Чебрець свіжий (рубаний) - 1 ч. л.
  • Червоний винний оцет - 3 ст. л.
  • Діжонська гірчиця - 1/2 ч. л.
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Паста з курячим філе і грибами? Дуже просто читайте далі...

1. Велику чавунну сковороду розігріти на середньо-сильному вогні, налити трохи рослинного масла.

2. Куряче м'ясо посипати 1/4 чайної ложки солі і такою ж кількістю чорного меленого перцю. Викласти філе в розігріту сковороду і смажити, помішуючи, до золотистого кольору з усіх сторін, близько 4 хвилин.

3. Борошно розвести в 1/4 склянки бульйону. Ввести цю суміш у каструлю. Також ввести вершки і 3/4 склянки бульйону, довести до кипіння, готувати близько 2 хвилин. Зняти каструлю з плити, додати 1/4 чайної ложки солі і перцю, сир і 2 столові ложки петрушки.

4. На середньому вогні розігріти сковороду, налити трохи олії, викласти цибулю і часник, смажити, помішуючи, приблизно 5 хвилин. Ввести чебрець і гриби, смажити, помішуючи, близько 8 хвилин. Посипати гриби 1/4 чайної ложки солі і перцю, додати оцет і гірчицю, готувати ще 30 секунд. Викласти вміст сковороди в каструлю з курячим м'ясом, туди ж викласти пасту, акуратно перемішати і посипати 2 столовими ложками петрушки.

Вгору