Паста з креветками і соусом песто, запечена в пергаменті

7

Варені фетучине запікаються в пергаменті з креветками і соусом песто.

Продукти
  • Паста фетучине — 450 г
  • Креветки великі (чищені) — 650 г
  • Соус песто — 2/3 склянки
  • Олія оливкова екстра класу — 4 ч. л.
  • Часник (подрібнений) — 2 зубки
  • Вино біле сухе — 0,5 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Паста з креветками і соусом песто, запечена в пергаменті? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. З пергаменту вирізати чотири квадрата розміром 30х30 см.

2. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Осушити готову пасту. У великій мисці змішати пасту з половиною соусу песто (фото 1).

3. У центр кожного квадрата пергаменту налити по 1 ч. ложці оливкової олії. Викласти на пергамент фетучине, зверху викласти креветки. Що залишився соус песто змішати з часником і полити цим соусом креветки (фото 2). Посипати кожну порцію сіллю, перцем, скропити вином. Загорнути пасту з креветками пергаментом, утворюючи пакет (фото 3).

4. Викласти пакети на великій деко і помістити в розігріту духовку, готувати 10-15 хвилин. Подавати пасту з креветками прямо на пергаменті.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Шаг №3

Фото 3.

Вгору