Паста з копченими ковбасками

10 4 15 хв. 40 хв.

Дуже просто приготувати соус з копчених ковбасок та подати його з будь-якими короткими макаронними виробами.

Продукти
  • Паста коротка (макарони-черепашки тощо) — 120 г
  • Перець болгарський зелений (нарізаний смужками) — 1 шт.
  • Ковбаски копчені (різані тонкими скибочками) — 180 г
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Цибуля (рубаний) — 1 ст. л.
  • Часник (дрібно рубаний) — 2 зубки
  • Вино червоне — 2 ст. л.
  • Оцет винний червоний — 1 ст. л.
  • салатні Листя, суміш — 4,5 склянки (приблизно за обсягом)
  • Сіль — за смаком
Приготування

Як робити: Паста з копченими ковбасками? Дуже просто читайте далі...

1. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Осушити вироби.

2. У великому сотейнику розтопити оливкову олію, висипати цибулю, готувати до прозорості. Потім додати часник, болгарський перець і різані ковбаски. Готувати, помішуючи, 3-4 хвилини.

3. Додати в сотейник вино, оцет і макарони. Перемішати, довести до кипіння, зняти з плити.

4. Салатні листя викласти на сервірувальні тарілки, зверху викласти пасту. Подавати відразу ж.

Вгору