Паста з грибами і ковбаски чорізо

11

Соус для пасти готується з овочів, ковбаски чорізо і грибів.

Продукти
  • Ковбаски чорізо (різані кружечками) — 300 г Гриби печериці (різані на половинки) — 240 г
  • Паста трубочки короткі — 450 г
  • Олія оливкова — 0,25 склянки
  • Цибуля червона (рубаний) — 1 шт
  • Часник (рубаний) — 1 зубок
  • Селера черешкова (рубаний) — 1 стебло
  • Кінза свіжа (рубана) — 1 ст. л.
  • Сік лайма — 1 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Паста з грибами і ковбаски чорізо? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пасту з грибами і ковбаски чорізо:

1. У великій сковороді на середньо-сильному вогні розігріти оливкову олію, викласти на сковороду цибулю, часник і селеру, готувати, помішуючи, близько 5 хвилин.

2. Тим часом пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

3. У сковороду додати ковбаски чорізо, готувати разом з овочами ще хвилин 5, до коричневого кольору ковбасок з усіх боків. Потім додати гриби, готувати, помішуючи, ще 5 хвилин. Налити сік лайма, посолити і поперчити за смаком.

4. Пасту осушити і перекласти в сковороду з соусом, акуратно перемішати пасту з грибами і ковбасками. Подавати пасту з грибами можна відразу ж.

Вгору