Паста з беконом, сметаною і сиром

4

Паста з беконом, сиром і сметаною запікається в духовці і подається прямо в жаровні.

Продукти
  • Паста коротка типу «завитки» — 450 г
  • Бекон копчений — 4 смужки
  • Сметана — 2 склянки
  • Сир — 1,5 склянки
  • Сіль — за смаком
Приготування

Як робити: Паста з беконом, сметаною і сиром? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.

2. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

3. Тим часом бекон обсмажити в духовці до хрусткого стану. Розкришити.

4. Пасту осушити в викласти у термостійку форму (жаровню), додати сметану, перемішати. Зверху посипати пасту сиром, раскрошенным беконом і сіллю. Помістити в духовку на 5 хвилин. Подавати пасту прямо в жаровні.

Вгору