Паста (лінгвіні) з креветками і соусом песто з цукіні

10 4 20 хв. 30 хв.

Легке страва готується швидко і просто. Незвичайний соус песто з цукіні. Низькокалорійні і смачно!

Продукти
  • Лінгвіні (або спагетті) — 300 г
  • *
  • Для песто:
  • Цукіні — 2 шт.
  • Креветки — 250 г
  • Мигдаль (подрібнений) — 1-2 ст. л.
  • Базилік — 10 листочків
  • М'ята — 5-10 листочків
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Часник — 3 зубки
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
Покрокове приготування

Шаг №1

1. Першим ділом готуємо соус песто з цукіні. У чашу блендера поміщаємо цукіні, нарізані шматочками, листочки м'яти і базиліка, а також подрібнений мигдаль.

Шаг №2

Солимо, додаємо масло. Подрібнюємо до однорідної маси.

Шаг №3

2. На оливковій олії обсмажуємо подрібнений часник, додаємо креветки без панцира і готуємо близько 5 хвилин.

Шаг №4

3. Додаємо пасту, зварену «аль денте». Додаємо песто з цукіні і все перемішуємо.

Шаг №5

Приємного апетиту!

Вгору