Паштет з курячих потрошки і свинини в лаваші

11

Смачний, ситний паштет. Добре нарізається і його можна їсти без хліба, адже він в лаваші.

Продукти
  • Курячі сердечка — 300 г
  • Курячі шлуночки — 300 г
  • Куряча печінка — 300 г
  • М'якоть свинини варена — 300 р (можна взяти куряче м'ясо)
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Масло вершкове — 100 г
  • Зелений лук — 4-5 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Лаваш тонкий великий — 1 шт.
Покрокове приготування
1 Паштет з курячих потрошки і свинини в лаваші, шаг 1

Як приготувати курячий паштет з свининою:

Відварити курячі сердечка і шлуночки. Печінка також можна відварити, але буде смачніше, якщо її обсмажити. Обсмажити дрібно порізану цибулю і терту моркву.

:)
2 Паштет з курячих потрошки і свинини в лаваші, шаг 2

Прокрутити всі м'ясорубці разом з вареним м'ясом і залишилися олією. Посолити і поперчити за смаку. Добре перемішати.

3 Паштет з курячих потрошки і свинини в лаваші, шаг 3

Викласти паштет рівним шаром на лаваш. Зверху посипати курячий паштет порізаною зеленою цибулею.

4 Паштет з курячих потрошки і свинини в лаваші, шаг 4

Згорнути тугий рулет, загорнути в плівку і покласти курячий паштет холодильник на 3-4 години.

5 Паштет з курячих потрошки і свинини в лаваші, шаг 5

Готовий курячий паштет нарізати скибочками. Приємного апетиту!

Вгору