Паштет з курячої печінки

7 4 20 хв. 20 хв.

А що у вас на сніданок? Рекомендую бутерброди з свіжого хліба з найніжнішим паштетом з курячої печінки і свіжим огірочком.

Продукти
  • Печінка куряча 250 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 головка
  • Гриби - 5-6 шт.
  • Бульйон - 1-2 ст. ложки
  • Масло вершкове - 1 ст. ложка
  • Лавровий лист - 1-2 шт. за смаком
  • Перець чорний - 1 щіпка (за смаком)
  • Сіль - 0,5 ч. ложки (за смаком)
Покрокове приготування
1 Паштет з курячої печінки, шаг 1

Продукти для рецепта перед вами.

:)
2 Паштет з курячої печінки, шаг 2

Цибуля ріпчаста почистити, помити, нарізати тонкими півкільцями.

3 Паштет з курячої печінки, шаг 3

Печінку промити, можна нарізати на 2-3 частини.

4 Паштет з курячої печінки, шаг 4

Гриби помити, нарізати тонкими пластинками або шматочками.

5 Паштет з курячої печінки, шаг 5

Розігріти сковороду. Викласти вершкове масло, розтопити на середньому вогні.

6 Паштет з курячої печінки, шаг 6

Печінку, цибулю і гриби припустити протягом декількох хвилин (2-3 хвилини) в олії, на середньому вогні, помішуючи.

7 Паштет з курячої печінки, шаг 7

Потім додати бульйон і лавровий лист і тушкувати ще 5-6 хвилин.

8 Паштет з курячої печінки, шаг 8

Дістати лавровий лист, суміш пропустити через м'ясорубку.

9 Паштет з курячої печінки, шаг 9

Посолити за смаком, додати чорний перець і все добре перемішати. Паштет з курячої печінки готовий.

10 Паштет з курячої печінки, шаг 10

Паштет використовується для фарширування яєць, бутербродів або в якості начинки до бутербродне тортів. Гарнірується звареними круто яйцями і солоними огірками.
Приємного апетиту!

Вгору