Паштет з курячої печінки

5 6 20 хв. 40 хв.

Можна швидко зробити паштет з курячої печінки. Шикарна і корисна закуска до вашого столу. Рекомендуємо.

Продукти
  • Печінка куряча — 500 г
  • Цибуля ріпчаста — 2-3 головки
  • Сир — 150 г
  • Масло вершкове — 150 г
  • Сіль — 0,75 ч. ложки (за смаком
  • Перець чорний мелений — 1 щіпка (за смаком)
Покрокове приготування
1 Паштет з курячої печінки, шаг 1

Продукти для паштету з печінки курячої перед вами.

:)
2 Паштет з курячої печінки, шаг 2

Як приготувати паштет з курячої печінки:

Цибулю очистіть, вимийте. Можна розрізати на частини.

3 Паштет з курячої печінки, шаг 3

Курячу печінку промийте, викладіть в каструлю.

4 Паштет з курячої печінки, шаг 4

Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, посоліть (0,5 ч. ложки). Відваріть в підсоленій воді, печінку з ріпчастою цибулею на невеликому вогні, до готовності (близько 20 хвилин).

5 Паштет з курячої печінки, шаг 5

Потім відкиньте печінка на сито і дайте стекти.

6 Паштет з курячої печінки, шаг 6

Збийте в блендері або пропустіть печінку і цибулю через м'ясорубку.

7 Паштет з курячої печінки, шаг 7

Натріть свіжий сир на дрібній тертці.

8 Паштет з курячої печінки, шаг 8

Розігрійте сковороду, додайте масло, розтопити вершкове масло і дайте йому трохи охолонути (близько 5 хвилин).

9 Паштет з курячої печінки, шаг 9

Після чого додайте ці інгредієнти до загальної суміші і ретельно перемішайте.

10 Паштет з курячої печінки, шаг 10

Паштет посоліть (0,25 ч. ложки), поперчіть, перемішайте і подавайте до столу.

11 Паштет з курячої печінки, шаг 11

Паштет з курячої печінки готовий.

12 Паштет з курячої печінки, шаг 12

З паштетом з печінки курячої можна приготувати бутерброди. Приємного апетиту!

Вгору