Паштет з курячої печінки

5 6 20 хв. 40 хв.

Можна швидко зробити паштет з курячої печінки. Шикарна і корисна закуска до вашого столу. Рекомендуємо.

Продукти
  • Печінка куряча — 500 г
  • Цибуля ріпчаста — 2-3 головки
  • Сир — 150 г
  • Масло вершкове — 150 г
  • Сіль — 0,75 ч. ложки (за смаком
  • Перець чорний мелений — 1 щіпка (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для паштету з печінки курячої перед вами.

Шаг №2

Як приготувати паштет з курячої печінки:

Цибулю очистіть, вимийте. Можна розрізати на частини.

Шаг №3

Курячу печінку промийте, викладіть в каструлю.

Шаг №4

Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, посоліть (0,5 ч. ложки). Відваріть в підсоленій воді, печінку з ріпчастою цибулею на невеликому вогні, до готовності (близько 20 хвилин).

Шаг №5

Потім відкиньте печінка на сито і дайте стекти.

Шаг №6

Збийте в блендері або пропустіть печінку і цибулю через м'ясорубку.

Шаг №7

Натріть свіжий сир на дрібній тертці.

Шаг №8

Розігрійте сковороду, додайте масло, розтопити вершкове масло і дайте йому трохи охолонути (близько 5 хвилин).

Шаг №9

Після чого додайте ці інгредієнти до загальної суміші і ретельно перемішайте.

Шаг №10

Паштет посоліть (0,25 ч. ложки), поперчіть, перемішайте і подавайте до столу.

Шаг №11

Паштет з курячої печінки готовий.

Шаг №12

З паштетом з печінки курячої можна приготувати бутерброди. Приємного апетиту!

Вгору