Парові пиріжки пян-се (пигоди)

10 60 хв.

Дуже смачні і ситні парові пиріжки (булочки) з дріжджового тіста з капустяно-м'ясною начинкою.

Продукти
  • Дріжджове тісто опарне або безопарне) готове - 1 кг
  • Капуста білокачанна - 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста - 3-5 шт.
  • Яловичина або свинина нежирна (фарш) - 1 кг
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Прянощі (за бажанням) - по смаку
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Парові пиріжки пян-се (пигоди)? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати пигоди (пян-се):

1. З дріжджового тіста сформувати невеликі кульки (завбільшки трохи більше волоського горіха), прикрити серветкою і залишити підніматися.

2. Тим часом приготувати начинку для пян-се. Дрібно нашаткувати свіжу капусту, посолити і злегка віджати. М'ясо пропустити через м'ясорубку. Фарш обсмажити на сковороді, додати в миску з капустою. Дрібно нарізати цибулю і часник. За бажанням можна натерти моркву. Посолити, додати ваші улюблені спеції і добре перемішати.

3. Розкачати з кульок тіста невеликі круглі коржі, на середину викласти начинку, зібрати тісто наверх «мішечком» і ретельно зліпити краю. Залишити пян-се на 10-15 хвилин.

4. Пян-се викласти в пароварку (ґрати змастити рослинною олією), готувати на пару 25 хв. Готово!

Приємного апетиту!

Вгору