Палтус з ароматизованим маслом

12 4

Філе палтуса готується під грилем і подається з ароматизованим вершковим маслом.

Продукти
  • Палтус філе без шкірки - 4 шт.
  • Шніт (дрібно різаний) - 3 ст. л.
  • Соус рибний - 1 ч. л.
  • Масло вершкове розм'якшене - 115 г
  • Лимонна трава - 5 г
  • Цедра лимона - 0,25 ч. л.
  • Лайм, листочок (подрібнений) - 1 шт.
  • Шніт для сервірування
  • Масло вершкове розтоплене
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Часточки лайма для сервірування
Приготування

Як робити: Палтус з ароматизованим маслом? Дуже просто читайте далі...

1. Розм'якшене вершкове масло покладе в миску, розім'яти дерев'яною ложкою. Додасть лимонну траву, лимонну цедру, листочок лайма і шніт, добре перемішати. Потім додасть рибний соус, сіль і перець.

2. Викласти масло на фольгу або харчову плівку, згорнути рулетом і помістить в холодильник до замерзання.

3. Включити духовку з функцією «гриль» для попереднього розігріву до високої температури.

4. Філе змастити розтопленим вершковим маслом, викласти на деко, посипати сіллю і перцем, поставити під гриль на 5 хвилин, потім перевернути і готувати ще хвилин 5.

5. Тим часом заморожене масло порізати кружальцями. Кожне філе викласти на порційну тарілку, а зверху покласти по 2 кружечки олії. Посипати шниттом і подавати рибу з часточками лайма.

Вгору