Вівсяне печиво

8 8 20 хв. 50 хв.

Це вівсяне печиво готують без борошна, так що воно не тільки смачне, але і корисне.

Продукти
  • Пластівці вівсяні - 2 склянки
  • Мигдаль - 200 г
  • або Мигдаль тертий - 200 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Цукор - 1 склянка
  • Маргарин - 100 г
  • Родзинки (за бажанням) - 0,5 склянки
  • Ванільний цукор (за бажанням) - 0,5 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для вівсяного печива.

Шаг №2

Як приготувати вівсяне печиво:

Мигдаль обшпарити окропом.

Шаг №3

Очистити і обсушити мигдаль.

Шаг №4

Подрібнити мигдаль в крихту.

Шаг №5

Маргарин розтопити на водяній бані.

Шаг №6

2 яйця розтерти з 1 склянкою цукру.

Шаг №7

Додати 2 склянки вівсяних пластівців (будь-яких, без будь-якої попередньої обробки).

Шаг №8

Всипати 200 г тертого мигдалю власного приготування або 200-грамову упаковку тертого мигдалю готового.

Шаг №9

Додати за бажанням ванілін і півсклянки родзинок

Шаг №10

Все перемішати і влити 100 г розтопленого маргарину. Вийде не рідка маса.

Включити духовку. Деко змастити маслом або застелити пергаментним папером.

Шаг №11

З маси сформувати чайною ложкою плоскі коржі, викласти їх на змащене деко, або на пергамент на деко.

З цієї кількості продуктів вийде 2-3 дека печива.

Шаг №12

Випікати вівсяне печиво в духовці при температурі 180-200 градусів до золотисто-коричневого кольору (15 хвилин). Дати печінкою охолонути, потім знімати вівсяне печиво з дека.

Приємного апетиту!

Вгору