Овочевий сніданок

8

Смажені овочі в клярі. Картоплю, моркву і огірок тонко нарізати, перемішати з яйцем і борошном, потім обсмажуються порціями на сковороді.

Продукти
  • Картопля (нарізати соломкою) - 0,5 шт
  • Морква (нарізати соломкою) - 1 шт.
  • Огірок (нарізати соломкою) - 1 шт.
  • Яйця - 1 шт.
  • Борошно грубого помелу - 50 г
  • Олія оливкова - 4 ст. ложки
  • Перець білий
  • Сіль морська
Покрокове приготування

Шаг №1

У мисці з'єднати борошно і яйце.

Шаг №2

Перемішати. Посолити і поперчити. Знову розмішати.

Шаг №3

Додати овочі, нарізані тонкою соломкою. Перемішати.

Шаг №4

На сковороді розігріти 1 ст. ложку оливкової олії. За допомогою ложки викладати порціями овочі в тесті на сковороду. Обсмажити до золотистого кольору з двох сторін.

Шаг №5

Приємного апетиту!

Вгору