Овочевий суп з кукурудзою і сиром

10 4

Овочевий суп з кукурудзою готується на молоці, бульйоні з додаванням сиру.

Продукти
  • Капуста броколі (розібрана на суцвіття) — 0,75 склянки
  • Перець болгарський червоний (рубаний) — 1 шт.
  • Картопля (нарізаний кубиками) — 2 шт.
  • Кукурудза консервована — 300 г
  • Сир чеддер (подрібнений на тертці) — 2/3 склянки
  • Молоко — 2,5 склянки
  • Бульйон овочевий — 1,25 склянки
  • Олія рослинна — 1 ст. л.
  • Цибуля червона (рубаний) — 1 шт
  • Часник (подрібнений) — 3 зубки
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

1. У великій товстостінній каструлі на середньому вогні розігріти рослинне масло. Висипати в каструлю цибулю, болгарський перець, часник і картоплю, готувати на повільному вогні, помішуючи, приблизно 2-3 хвилини.

Шаг №2

2. Посипати овочі борошном, готувати, помішуючи, близько 30 секунд. Поступово ввести молоко і бульйон.

Шаг №3

3. Викласти в каструлю суцвіття брокколі і кукурудзяні зерна, довести масу до кипіння. Зменшити вогонь і готувати суп близько 20 хвилин, до м'якого стану овочів.

4. Ввести в суп 1/2 склянки сиру, посолити і поперчити за смаком.

5. Подавати суп, посипавши залишилися сиром.

Вгору